Pelkoja monenlaisia

Kevätkauden ensimmäinen aerobic tuli ja meni. Omat jalat veivät minut sinne ja toivat myös pois. Kävely katuvalottomalla tieosuudella ei pelottanut. Joskus yli 20 vuotta sitten se olisi ollut kauhun paikka mielikuvituksen taikoessa kävelyseuraksi kaikki mahdolliset kauhukirjallisuuden hirviöt, mutta keski-ikäistyvä pelkää vain hulluja ihmisten ilmoille eksyneitä karhuja. Tiedä sitten kumpi pelko on aiheellisempi!

Kesken vatsalihasliikkeiden vääntämisen näin lattialla jonkun pienen, mustan eläväisen. Niin kovasti huolestutti, että piti kontata reippaasti tarkastamaan tilanne ennen treenin jatkamista: talvitokkurainen kärpänenhän siinä mönki. Hämähäkin mahdollisuuskin oli niin kauhea, että piti itse varmistaa asian laita.

PuoLiskoinen tekee palveluksen

Jokin aika sitten saatoin blogissakin intoilla, ettei enää kotiimme kirjoja (juurikaan) osteta. Olen edelleenkin samalla kannalla, mutta nyt olen tehnyt kaksi hankintaa tästä huolimatta. Lupaus piti kuitenkin erittäin pitkän ajan! Olisi siitä voinut aiemminkin lipsua, ja tänä aikana olen kuitenkin monet kiusaukset välttänyt.

Tilasin antikvariaatista Sofka Zinovieffin Punaisen ruhtinattaren ja delegoin PuoLiskoiselle Felix Jusupovin Ennen maanpakoa-kirjan hankkimisen, se kun nimittäin piti majaa Raision Kirja-Kissassa aina tähän päivään asti. Oli perusteltua hankkia, koska näitä kuitenkin luen usein, tai ne ovat muuten ehdottoman välttämättömiä.    

1 comments

  1. Ninni says:

    Ansku – 10:01, Lauantaina 16. Tammikuuta 2010.:
    Hyi, tuo kärpänen! Tai siis eihän kärpäsessä mitään, vaikka ne ovat kyllä tokkuraisina melko ällöjä. Mutta jos se olisikin ollut hämähäkki, olisi meikäläisen jalkoja viety. Pelkään niitä ihan vietävästi!

    Ninni – 21:11, Lauantaina 16. Tammikuuta 2010.:
    Minä taas en PELKÄÄ niitä.. varsinaisesti.. mutta myönnän inhoavani. Minulla ei ole hämisKAMMOA, pystyn hyvin tappamaan niitä. On sellaisia ihmisiä, jotka eivät voi mennä lähellekään edes tappotarkoituksessa. Miten on oma laitasi? -Minun on ihan pakkokin tappaa hämähäkit itse, koska PuoLiskoinen ei sitä tee. Kiikuttaa vain ulos ”turvaan”! Ja oman logiikkani mukaan se tarkoittaa vain monijalkaisen pian uusiutuvaa visiittiä tänne meille. 🙁

Kommentointi on suljettu.