Miltä avaruus tuoksuu?

Minä toivoisin sen tuoksuvan toscapiirakalta tai korvapuusteilta, mutta oikeastaan sen tuoksu tuo mieleen otsonin tai ruudin. Näin ovat astronautit meitä valistaneet. Tässä taas yksi uusi syy uskoa avaruuden olevan ihmisille Kielletty Paikka. Jos se olisi Sallittu, niin kai se sitten myös tuoksuisi paremmalta? Ruudin tuoksussa, koko ruudin käsitteessä on itse asiassa mukana vihamielinen elementti: ajatus sodasta ja aseista. Sen täytyy olla viesti meille yliuteliaille: älkää tänne tulko!

1 comments

 1. Ninni says:

  Famu falsetissa – 22:11, Sunnuntaina 6. Syyskuuta 2009.:
  En ole tullut ajatelleeksi, että avaruus tuoksuisi. Kuulen kyllä miten se hyräilee.Avaruusmusiikkia.

  Ninni – 22:29, Sunnuntaina 6. Syyskuuta 2009.:
  Sibeliushan kai puhui sfäärien musiikista! Ja se on kaunis ajatus.

  Jotenkin avaruus tuntuu aina vain karummalta ja masentavammalta paikalta mitä enemmän siitä tietää! Olisi mukavampaa vain saada pitää ne vanhat käsityksensä. Avaruus ja tähdet ovat kauniita kaukaa katsottuna. Kun ei tunge lähelle. 🙂

  Janne B. – 22:56, Sunnuntaina 6. Syyskuuta 2009.:
  Katselin äsken Kauko Putken kanssa kuuta, oli taas upea. Vesihöyry tuli sitten taas tielleni häiritsemään ja keskeytti pimeän hetkeni. Se on kaukaa kaunis, sama kuin aurinkokin. Tahdon matkustaa paikkoihin, jossa ei tarvitse pelätä poksahtavansa hengiltä.
  Äsken luin verkkouutisesta että ruotsalainen astronautti on tiputtanut kameran avaruuteen! Uskon ettei hän tuon tempauksen jälkeen saa olla sukujuhlissa se, jota pyydetään ottamaan kuvaamaan. Ainakaan ilman varoittelulitaniaa siitä että kamera on herkkä rikkoutumaan, jos sen pudottaa!

  Ninni – 23:30, Sunnuntaina 6. Syyskuuta 2009.:
  Joskus tuntuu oudolta se ajatus, että tuota samaa kuuta ovat katselleet kaikki maailmassa eläneet ihmiset. Aina neanderthaleista asti! Sokrates, Jeesus, Tsingis-kaani. En osaa selittää MIKÄ siinä nyt niin kummalliselta tuntuu, tuntuupa vaan!

  Ja että 1000 vuotta meidänkin jälkeen se on se sama kuu-ukko, jota seuraajamme (ihmiset, tai jotkut muut ötökät) katselevat.

  Kateeksi käy ystäväsi Kauko Putki. 🙂

Kommentointi on suljettu.