Maailman vanhin tähtönen

Tämä ja eilinen päivä ovat kuluneet elokuvaa tehdessä. Oma ”roolini” tosin on pieni, lähinnä puhtaasti koristeellinen – jos näin voi sanoa naisvankilan asukista. Kumpikin päivä alkoi omalta osaltani herätyksellä aamuviideltä ja eilen meni iltayhdeksään asti. Tänään työ saatiin valmiiksi valoisaan aikaan.

Minua on käännetty, väännetty, kammattu, puettu ja mallattu 1940-luvun malliin. Vaatteet eivät olleet erityisen hemaisevat, mutta opin kyllä arvostamaan pitkän hameen säärille suomaa lämpöä. Oikeasti: eivät nuo ennen eläneet naiset olleet tyhmempiä suosiessaan hamemuotia! Paljon kylmempi on meillä nykynaisilla farkuissamme.

Se siitä siis, ja takaisin normaaleihin kuvioihin. Sorruin impulsiiviseen ostostekoon ja ostin Jessica Bielin ja Colin Firthin tähdittämän elokuvan Kevytkenkäinen. Sattuneesta syystä en ole vielä ehtinyt katsoa sitä, mutta 1. se on romanttinen komedia ja 2. se sijoittuu 20-luvulle. 3. Elokuva perustuu Noel Cowardin näytelmään ja 4. kannen alareunassa on valkoinen chihu. Siinä neljä (näennäisen) hyvää syytä hankinnalle! Erityisesti askarruttaa pienen chihuahuan rooli: se saattaa olla suurempi kuin omani naisvankina. Koirana kohti kunniaa ja kuuluisuutta!

1 comments

 1. Ninni says:

  Ansku – 11:54, Maanantaina 30. Marraskuuta 2009.:
  Oooo! Nyt meinaan ratketa palasiksi uteliaisuudesta. Kerrothan lisää! Mistä elokuvasta oikein on kyse? Olisipa mielenkiintoista päästä viettämään päivä elokuvanteon merkeissä!

  Ninni – 22:31, Maanantaina 30. Marraskuuta 2009.:
  Elokuva on Hella W. Se kertoo Hella Wuolijoesta, joka siis istui vankilassa jatkosodan aikana. Tulee elokuvateattereihin n. tammikuussa 2011. Eli kai siihen vuoden verran menee. Oli se mielenkiintoista, mutta Nuppu ei tykännyt ollenkaan poissaolostani! PuoLiskoinen tuli vielä aikaisemmin kotiin silloin, mutta ei kelvannut. Nubs oli loukkaantunut ja osoitti protestimielialaa… arvaatko miten?? 😉

  Ansku – 21:44, Tiistaina 1. Joulukuuta 2009.:
  Hmmm… Jos muistellaan meidän koirien protesteja, oli joko ylimääräisiä ”länttejä” tai ”kasoja” lattialla – tai sitten kengän/lehden/kaukosäätimen/maton riekaleita ympäriinsä…

Kommentointi on suljettu.