Aikahämmennys

Aamulla herätessäni en tajunnut yhtään mikä vuorokauden aika oli menossa. Olinko ottanut iltatorkut ja oliko kello ehkä 21? Vai oliko sittenkin aamu. Selvisihän se tietysti aikanaan, kun kurkistin tilanteen PuoLiskoisen kelloradiosta. PuoLiskoinen nukkui vieressä – hän on flunssan vuoksi sairaslomalla – ja sekin tietysti omalta osaltaan lisäsi aikahämmennystä.

Siirsimme toisen N-koiran lääkäriaikaa viikolla. Mukavampihan se on Vettoriin mennä koko joukolla ja terveinä! Niisku varmaan on helpottunut Koettelemuksensa siirtymisestä. Ainakin se heilutti häntää ja näytti iloiselta minun soittaessani puhelua.

Raivostus

Tänään vietin aikamoisen tovin alakerran kirjahyllyjä tutkaillen. Enpä vain onnistunut löytämään sieltä etsimääni, Marguerite Durasin Jokapäiväistä elämää. Tiedän, että se on meillä, joten miksi sen löytäminen on nyt niin vaikeaa? Kirjahylly on ollut siisti ja kohtuullisesti kuormitettu jo jokusen kuukauden ajan – luulisi löytöretken siis tuottavan tulosta. Olisinko voinut olla niin pässinpäinen, että olisin laittanut sen vahingossa palautettavien kirjastokirjojen joukkoon? En jaksa uskoa! Antikvariaattiinkaan sitä en ole kiikuttanut.  

1 comments

 1. Ninni says:

  Famu falsetissa – 16:57, Torstaina 4. Helmikuuta 2010.:
  Minä taas löysin kotoani kirjan, minkä TIESIN palauttaneeni kirjastoautoon. Kummallista;)

  Ninni – 22:37, Torstaina 4. Helmikuuta 2010.:
  Niinpä… 🙂 Joskus tietysti näitä käy – kuvittelee ihan varmasti että.. ja niin edespäin. Vain huomatakseen olleensa väärässä.

  Mutta vielä en aio luovuttaa! Käyn alakerran kirjahyllyn läpi vaikka suurennuslasin kanssa! Jos ei löydy, niin sitten on aika katumusharjoitusten.

Kommentointi on suljettu.