Lauantai, eli lyhyt kuvakertomus

Eilinen päivä oli nupullaan oleville ikonimaalareille varsinainen juhlapäivä: ikonien siunaus! Ensin ikonimaalarit jonottivat pöydän luo, jossa jokainen ikoni leimattiin ”nurjalta” puolelta. Leimassa on pyhän Alexandran kuva ja se kertoo ikonin olevan siunattu.

 

Ikoneja tuntui olevan joka paikassa. Niille oli varattu tuoleja ja jokainen mahdollinen pöytä kantoi myös ikonitaakkaa selässään. Meidän ikonimme saivat tuolipaikan ja PuoLiskoinen poseerasi ylpeästi tekeleidemme vierellä.

Isä Mikko Ylinen piti rukouksen.

Isä Mikko Ylinen myös siunasi ikonit, ihan joka ikisen paikalle tuodun!

 

 

Kun oli aika lähteä, niin olo oli riemukas ja juhlava. Oli nähty paljon upeita ikoneja ja todellisia taitajia. Tunnistin muuten omasta ikonimaalausryhmästänikin kolme maalaria. Lauantaisesta tapahtumasta jäi hyvä muisto.

 

Ja sitten maallisempiin aiheisiin! Se tukka, se tukka.. Tässä pari kuvaa kutrinsa leikkauttaneesta Ninnistä.

 

 

Eräs (ilmeisesti todella, todella hyvä ystäväni!) sanoi vaikutelman olevan femmefatalemainen. Minä olen kiitollinen, jos vain vältyn vaikuttamasta vatipäältä.

1 comments

 1. Ninni says:

  Ansku – 19:29, Maanantaina 19. Huhtikuuta 2010.:
  Varmasti hieno ja juhlava tilaisuus, tuollainen ikonisiunaus!

  Minä tykkään uudesta ulkomuodostasi. Itsellänikin on kauhea houkutus leikkauttaa hiukset IHAN lyhyeksi, pois naamalta roikkumasta! Mahtaa olla tämä kevät ja aurinko, joka saa aikaan mullistusten tarvetta. 🙂

  Ninni – 20:51, Maanantaina 19. Huhtikuuta 2010.:
  Oli se mukavaa.. ja jotenkin erikoista nähdä niin MONTA ikonia kerralla.

  Kiitos tuosta ulkomuoto-kommentista. Kyllä se on tämä kevät, joka saa haluamaan muutosta..! Rohkaisen sinuakin leikkaamaan tukan, JOS sitä kerran olet ajatellut. Itse mietin, että nyt on aika kokeilla, koska minulla ei ikinä ole ollut lyhyttä tukkaa. Kyllästyin miettimään millainen olisin, jos… Tuumasta toimeen! Ja hiuksissa on se hyvä puoli, että ne kasvavat takaisin, jos ei uusi look miellytä. 😉 Miehesi voi tietysti saada kohtauksen.. hmmmm…?

Kommentointi on suljettu.