Rankka päivä maailmalle

Pohjois-Korea esitteli lihaksiaan pitkän matkan rakettilaukaisulla. Ja maailma tuomitsi. Niin minäkin. Olisi suotavaa ensin ruokkia kansalaiset ja järjestää heille jotain ihmisoikeuksilta muistuttavaa ennen siirtymistä rakettileikkeihin.

Rankka oli päivä myös meille. Nuppu-tyttönen pääsi (tai joutui) hammashoitoon. Chihuahuoilla on taipumusta hammasongelmiin, eikä Nuppukaan ole niiltä valitettavasti säästynyt. Aamulla kahdeksalta veimme nelikiloisen Raision Vettoriin. Se nukutettiin ja suusta poistettiin hammaskiveä. Lisäksi otettiin röntgen ja poistettiin heiluva hammas. Hippu oli mukana, mutta onnekseen selvisi pelkällä kynsien leikkauksella. Nupun heräämistä odotellessa kävimme PuoLiskoisen työpaikalla esittelemässä Hippua työyhteisölle. Tietysti sitä ihailtiin, kuinka muutenkaan.

Kello oli vain vähän yli 11, kun koko juttu oli jo ohi, ja toipilas autossa kanssamme matkalla kotiin. Aamupäivä tuntui kuitenkin pitkältä kuin nälkävuosi. Jännitän aina koirien eläinlääkärikäyntejä. Pelkään, että rutiinitutkimuksen yhteydessä ELL muuttuu äkkiä vakavaksi ja sanoo koiran saaneen syövän. Periaatteessa poden samaa pelkoa, jos PuoLiskoisen tai minun pitää käydä ihmislääkärillä.